μενού

Αρχική Γνωρίστε μας Η Ψιλή κουβέντα Τέχνες

Κυριακή 28 Απριλίου 2019

ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ!




Από την ομάδα του Pearls nRoses ΧΡΟΝΙΑ ΣΑΣ ΠΟΛΛΑ!


Εύχομαι να ήμουν μια ανάσα στοργής, που να μπορούσε να ταξιδέψει σε όλη τη γη σε κάθε μόνη και πονεμένη ψυχή, να αγκάλιαζα νοερά αυτούς που δεν έχουν κανέναν να γιορτάσουν μαζί του, να φιλούσα τα παιδάκια του πολέμου, της ορφάνιας, της φτώχιας και της κακοποίησης, να ψιθύριζα σε κάθε αυτί απελπισμένου ότι δεν είναι μόνος. Κάπου υπάρχει μια καρδιά ξεσκισμένη και η ίδια από τις θλίψεις, που τους σκέφτεται με αγάπη κι ας είναι μακριά και πως νικήθηκε η φρίκη του θανάτου, επειδή... Χριστός Ανέστη, Αληθώς!
Πόλυ Μίλτου


Είθε με ένα χαμόγελο και μια καλή κουβέντα να μοιράσουμε την εσωτερική μας φλόγα μαζί με το Άγιο Φως διώχνοντας τα σκοτάδια από τις ψυχές των συνανθρώπων μας και απλώνοντας παντού τη ζεστασιά της αγάπης.
Σοφία Κορωνίδου


Το Πάσχα μας θυμίζει ότι η ελπίδα δεν πρέπει ποτέ να χαθεί γιατί όσο σκοτεινός κι αν φαίνεται ο δρόμος, πάντα υπάρχει το φως στο τέλος του. Εύχομαι η ανάσταση του Χριστού να γεμίσει την ψυχή σας με αγάπη και ελπίδα.
Βάσω Σταύρου


Σήμερα είναι Πασχαλιά
Κι αν η ευχή μου πιάνει
Το τέλος κάθε Γολγοθά
Εύχομαι να σημάνει.
Θοδωρής Παπατσιφλικιώτης


Ανάστα, ο Θεός, κρίνον την γην ότι συ κληρονομήσεις εν πάσι τους έθνεσι. Χρόνια πολλα! Καλό Πάσχα! Αγάπη! Αγάπη! Αγάπη! Προσοχή στον δρόμο! Και... Καλή όρεξη!
Μαρία Ανθοπούλου


Μακάρι φέτος να κηδέψουμε πάθη, μικρότητες, τις πληγές και τα σκοτάδια μας και μαζί με τον Χριστό, να αναστηθούν στη θέση τους αρετές, τα όμορφα και τα θεϊκά και ψυχές υγιείς και λαμπερές! Χριστός Ανέστη!
Χρυσή Μαρούση


Καλή ανάσταση και καλό Πάσχα σε όλους τους φίλους του Pearls nRoses και τις οικογένειες τους, είθε το χαρμόσυνο μήνυμα της αναστάσεως του Θεανθρώπου, να φωτίσει τη ανθρωπότητα και να αποτελέσει φάρο ελπίδας για όλους!
Λεωνίδας Κορωνίδης


Χριστός Ανέστη! Εύχομαι Πνευματική και Ψυχική Ανάσταση! Χρόνια πολλά σ' όσους γιορτάζουν! 
Ιωάννα Χρυσάκη


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Popular Posts