μενού

Αρχική Γνωρίστε μας Η Ψιλή κουβέντα Τέχνες

Τρίτη 2 Ιουλίου 2019

ΝΕΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΕΛΚΥΣΤΗΣ-«ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΦΩΣ–Β ΤΟΜΟΣ»-Βασίλης Παπακώστας

Η λογοτεχνική οικογένεια των Εκδόσεων Ελκυστής μεγαλώνει και καλωσορίζουμε με μεγάλη μας χαρά την κυκλοφορία του βιβλίου "ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΦΩΣ – Β ΤΟΜΟΣ" του Βασίλη Παπακώστα!





«Στο βιβλίο αυτό ο συγγραφέας περιγράφει κυρίως τους ανθρώπους που είχαν κάτι σημαντικό να πουν. Δηλαδή, αυτούς που εξέπεμπαν Φως! Αυτό το Φως των ανθρώπων, ή ομορφιά της ψυχής, η σοφία, η ευαισθησία, το ήθος τους, είναι το κύριο επιθύμημα, το κύριο αιτούμενο του συγγραφέα. Αυτό αναζητούσε, αυτό αναζητά να αποκομίσει από τους ανθρώπους για να γίνει καλύτερος και αυτό, όταν το συναντάει ή το ανακαλύπτει, τον κάνει ευτυχή. Τον κάνει Άνθρωπο. Το βιβλίο περιγράφει την αναζήτηση αυτού του Φωτός. Και τούτο γιατί ο συγγραφέας πιστεύει ότι το ταξίδι του μέσα στην καρδιά και κυρίως μέσα στην ψυχή των ανθρώπων είναι το πιο συναρπαστικό και το πιο σημαντικό από όλα τα ταξίδια που έκανε και που συνεχίζει να κάνει, ανεξάρτητα από το αν κατάφερε ή αν  καταφέρνει να αγγίξει τις ψυχές των ανθρώπων. Γιατί πιστεύει ότι όταν αυτός θα φύγει μόνο αυτό θα μείνει, όσο μείνει, στις μνήμες των ανθρώπων.»


Το βιβλίο " ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΦΩΣ–Β ΤΟΜΟΣ " θα το προμηθευτείτε από τα βιβλιοπωλεία Ιανός, Πρωτοπορία καθώς και από όλα τα βιβλιοπωλεία της Ελλάδας!


Ακόμη, μπορείτε να το παραγγείλετε στην Κύπρο καλώντας στο τηλέφωνο 96400162.
Επίσης, είναι διαθέσιμο και στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα: elkistis.gr/shop

Τέλος, για τους αναγνώστες της Θεσσαλονίκης, μπορείτε να επισκεφθείτε τις εργάσιμες ώρες τα γραφεία των Εκδόσεων Ελκυστής στο κέντρο της πόλης (Αρριανού 15) ή να το παραγγείλετε δίχως μεταφορικά έξοδα στα τηλέφωνα  231 403 7484 ή 6977853682.

Εκδόσεις Ελκυστής
Ταξιδεύουμε
στο χώρο της λογοτεχνίας
ΜΑΖΙ!

ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ


Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΚΩΣΤΑΣ γεννήθηκε στην Αθήνα το 1946. Αποφοίτησε από το Οικονομικό Τμήμα της ΑΣΟΕΕ το 1972 και από τη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών το 1977. Άσκησε τη δικηγορία έως το 1983, οπότε, κατόπιν εξετάσεων, διορίστηκε ως Ειρηνοδίκης. Κατά τα φοιτητικά του χρόνια απασχολήθηκε επαγγελματικά με τη μουσική και τη στιχουργία. Το 2014 κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις Λεξίτυπον η ποιητική συλλογή του με τίτλο Αποσπάσματα (Συνείδησης – Αυτογνωσίας – Ελπίδας). Το 2015 από τον ίδιο εκδοτικό οίκο κυκλοφόρησε η ποιητική του συλλογή με τίτλο Σκιρτήματα (Αγάπης – Ομορφιάς – Προσπάθειας). Ο πρώτος τόμος του βιογραφικού μυθιστορήματος με τίτλο Αναζητώντας Φως κυκλοφόρησε σε πρώτη αυτοέκδοση το 2016 και σε δεύτερη έκδοση το 2018 από τον εκδοτικό οίκο Ανάτυπο. Αυτός είναι ο δεύτερος τόμος.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Popular Posts