μενού

Αρχική Γνωρίστε μας Η Ψιλή κουβέντα Τέχνες

Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2019

Η ΠΟΛΥ ΜΙΛΤΟΥ ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ "ΣΤΟΝ ΙΣΤΟ ΜΙΑΣ ΥΠΟΣΧΕΣΗΣ" της ΜΑΡΙΑΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ




Είχα από καιρό την επιθυμία να το διαβάσω. Μου είχε κεντρίσει το ενδιαφέρον από την πρώτη στιγμή ο τίτλος και το υπέροχο εξώφυλλο. Ώσπου μου ήρθε δώρο μαζί με το ανθολόγιο των ποιημάτων και με μια υπέροχη αφιέρωση. Πόση χαρά.
Άρχισα με λαχτάρα να διαβάζω…
Πώς πλέκει η αράχνη τον ιστό της; Πόσο μπέρδεμα, πόσα μυστικά, πόση αγωνία για τη ζωή. Ίντριγκες και παράξενα συμβάντα ανακατεμένα με μια αγωνιώδη αναζήτηση και μια δίψα για τρυφερότητα, για σεβασμό και αληθινή αγάπη. Σε καθηλώνει από το πρώτο λεπτό ως το τελείωμα. Θέλεις να μάθεις, να καταλάβεις, να κατευνάσεις τη θύελλα των ψυχών.
Τελικά, έχει η ζωή γυρίσματα και η ελπίδα ακολουθεί πάντα μετά την καταστροφή. Μια ανατροπή φέρνει το τέλος που κανείς δεν περίμενε.
Ένα βιβλίο με αλήθειες ζωής, ατόφιο, χωρίς περιττά στολίδια. Μπαίνεις στην ιστορία απλά, σαν περιπατητής ενός νέου, παράξενου τόπου που πλανιέται ανάμεσα σε δυο πατρίδες, και χάνεσαι. Και όταν βγαίνεις από τις σελίδες του στο φως, σε συνοδεύει η ανακούφιση της δικαίωσης που ακολουθεί έστω και αργά. 
Όμως, όταν ο άνθρωπος βρίσκει τη χαρά του, μπορεί κανείς να μετρήσει το πόσο άργησαν όλα; Να είναι αλήθεια αυτό; Ή πιο πολύ από το χρόνο μετρά η ευτυχία και η ικανοποίηση πως όλα μπήκαν στη θέση τους, και οι ήρωες βρέθηκαν εκεί που ανήκαν;
Όσο το διάβαζα δεν ήξερα πού σταματούσε η αλήθεια και πού παρεμβαλλόταν ο μύθος.
Τα συναισθήματα έντονα!

Απολαύστε ένα μικρό δείγμα της συγγραφικής πένας της Μαρίας Στυλιανού στη φωτογραφία του οπισθόφυλλου και αναζητήστε το από τις εκδόσεις Αναζητήσεις.


ΣΗΜΕΙΩΣΗ: 

Η καλλιτεχνική επεξεργασία του υπέροχου εξώφυλλου έχει γίνει από την εμπνευσμένη πολυτάλαντη εικονογράφο Βιβή Μαρκάτου

ΜΑΡΙΑ ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ

Η Μαρία Στυλιανού είναι Συγγραφέας - Σεναριογράφος - Στιχουργός- Writer Script writer - Lyricist

Περισσότερες πληροφορίες για τις εκδόσεις Αναζητήσεις μπορείτε να δείτε στη σελίδα της εκδοτικής στο fb:
Ή στο ιστολόγιό τους:
https://www.vivlioekdoseisanazitiseis.com/shop?fbclid=IwAR1eolAI5j-BcyV2BhCxMIyZAjrwzE9KIfO609OZgdk-lsBk1ky-TQtyfdY

Μαρία μου, χίλια ευχαριστώ για τα δώρα σου. Εύχομαι από καρδιάς να βρουν την υποδοχή και την αποδοχή που τους πρέπει από το αναγνωστικό κοινό, όπου κι αν κυκλοφορήσουν τα βιβλία σου!

Για την ομάδα Pearls n' roses

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Popular Posts