μενού

Αρχική Γνωρίστε μας Η Ψιλή κουβέντα Τέχνες

Κυριακή 4 Αυγούστου 2019

ΝΕΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΑΠΟ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΕΛΚΥΣΤΗΣ: ΑΡΙΑΔΝΗ - ΜΑΙΡΗ ΚΑΤΣΑΝΙΔΟΥ


Αδυνατούσε η Αριάδνη να το αποδεχτεί. Μέσα της όμως βαθιά, το ήξερε∙ ήταν αργά. Αμέτρητες μέρες και νύχτες του χάρισε όλη της τη δύναμη, ώστε να του δώσει να καταλάβει πως τον αγαπούσε! Ναι, ένιωθε γι’ αυτόν μια αγάπη που κρατούσε πολλά χρόνια. Ήταν ένα σημαντικό κομμάτι στη ζωή της –είχε επενδύσει στην ενέργειά του, στην καλοσύνη του.
          Αδηφάγα η ζωή, καταβροχθίζει λαίμαργα σώματα και μνήμες. Ενώ εκείνη προσπαθεί να ελευθερώσει και να ανασύρει κομμάτια του εαυτού της από το μακρινό παρελθόν.
Μια εισβολή επιχειρούσε τώρα ο Αργύρης με τρόπο ήρεμο, κάνοντας μικρά αλλά σίγουρα βήματα, στη ζωή της. Μια εισβολή που του επέτρεπε μόνη της η Αριάδνη.
          “Καμιά οργή δεν είναι πιο δυνατή από την οργή μιας γυναίκας”, έτσι λένε. Πράγματι, η οργή έβραζε μέσα της όπως το ηφαίστειο. Απλώς περίμενε την κατάλληλη στιγμή, που θα εκτόξευε την καυτή λάβα του, για να εκτονωθεί. Τα ψέματα που αντίκριζε θα γίνονταν μια φουρτουνιασμένη θάλασσα και κανείς κυματοθραύστης δε θα συγκρατούσε τα πελώρια κύματα που θα χτυπούσαν πάνω του.
          Το ήξερε, το αισθανόταν. Ερχόταν μια θύελλα που θα παρέσερνε τα πάντα…

Το βιβλίο "Αριάδνη" θα το προμηθευτείτε από τα βιβλιοπωλεία Ιανός, Πρωτοπορία καθώς και από όλα τα βιβλιοπωλεία της Ελλάδας!
Ακόμη, μπορείτε να το παραγγείλετε στην Κύπρο καλώντας στο τηλέφωνο 96400162.
Επίσης, είναι διαθέσιμο και στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα: elkistis.gr/shop
Τέλος, για τους αναγνώστες της Θεσσαλονίκης, μπορείτε να επισκεφθείτε τις εργάσιμες ώρες τα γραφεία των Εκδόσεων Ελκυστής στο κέντρο της πόλης (Αρριανού 15) ή να το παραγγείλετε δίχως μεταφορικά έξοδα στα τηλέφωνα  231 403 7484 ή 6977853682.


Ταξιδεύουμε στο χώρο της λογοτεχνίας ΜΑΖΙ!





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Popular Posts